Paard staat

Voorlopige dekking

Weet je nog niet precies welke verzekering je aan wilt vragen, maar wil je wel dat je paard verzekerd is tegen de risico's van een ongeval? Dan kun je alvast een voorlopige dekking aanvragen.
De voorlopige dekking is maximaal 21 dagen van kracht. Binnen deze periode wordt van je verwacht dat je een aanvraag indient en de voor de beoordeling van de aanvraag noodzakelijke stukken opstuurt. 

Twijfel je nog of je een verzekering wilt afsluiten? In onze blog '5 redenen om je paard te verzekeren' helpen we je om de keuze makkelijker te maken, of doe de verzekeringswijzer.

Dit wordt gedekt:

  • Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door een ongeval
  • Blijvende ongeschiktheid door een ongeval
Ron legt uit

Wat is een voorlopige dekking?

In deze video vertelt inspecteur Ron Esteje je graag meer over de voorlopige dekking. Ron is inspecteur in de regio Noord- en Zuid-Holland. Wil je persoonlijk advies over een verzekering? Dan zoeken we samen een verzekering die het beste bij jou en je paard past. 

Aanvullende informatie

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden

Ben je benieuwd waarvoor je verzekerd bent, hoe de verzekering werkt en welke regels er gelden? Bekijk hier onze verzekeringsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk de verzekeringskaart

In een oogopslag de dekking bekijken? Bekijk hier de verzekeringskaart van de voorlopige dekking. 

Bekijk de aanvullende voorwaarden

Voor de voorlopige dekking gelden een aantal aanvullende voorwaarden. Bekijk hier om welke voorwaarden het gaat. 

Wat verzeker je wel en wat verzeker je niet?

Wil je je eerst nog verdiepen in onze verzekeringen? Bekijk dan onze verschillende basisverzekeringen. Weet je al zeker welke verzekering je wilt afsluiten? Dan is het aanvragen van een voorlopige dekking niet nodig. Je kunt de basisverzekering direct afsluiten. 

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak