Geen klant maar lid van onze organisatie

Extra voordeel voor jou als lid

Iedereen die een paard bij EFO Paardenverzekering verzekerd heeft, is automatisch lid van onze club. Het lidmaatschap verplicht je tot niets, maar het geeft je wel inspraak in ons beleid. Onze organisatie is gebaseerd op vertrouwen. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren. Bij EFO Paardenverzekering is ‘klanttevredenheid' geen doel, maar een ervaring. 

Om dat te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. De ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. Ledenraadsleden adviseren de directie en het bestuur.

Wij vinden jouw mening belangrijk

Wij vinden de mening van onze leden erg belangrijk. Wij stellen het dan ook erg op prijs wanneer je door middel van onze korte vragenlijst op jouw mening wilt geven over EFO Paardenverzekering. 

Deel jouw mening
EFO Samen voor jouw paard afbeelding

Ledenraad en bestuur
Ben je benieuwd naar de ledenraad en het bestuur? We vertellen je graag meer. Bekijk hier wie onze ledenraadsleden en bestuursleden zijn. 

De mensen van EFO
Naast de ledenraad en het bestuur staat er nog een team aan medewerkers voor je klaar. Ben je benieuwd wie er allemaal bij 'jouw' club werken? Bekijk hier het hele team van EFO Paardenverzekering en neem eventueel meteen contact op met de juiste persoon.

Exclusief voor onze leden

Ledenvoordeel

Wij willen onze leden een meerwaarde bieden. Daarom profiteer je als lid voortdurend van leuke kortingen en extra’s. Check ze hier:

 

Laat een mestonderzoek uitvoeren met 25% ledenkorting bij HippoSupport.

Ben jij van plan om binnenkort een eigen paard te kopen? Wat weet je al over het aankoopproces van een paard? 

Heb jij je paard verzekerd en een bijzonder verhaal over wat jij meegemaakt hebt met je paard? Vertel het ons en maak kans op een zadeldek!