Ziektekosten
Voor spoedeisende hulp

Ziektekostenverzekering Beperkt

Met het afsluiten van de Ziektekostenverzekering Beperkt is je paard verzekerd voor ziektekosten die gemaakt worden als gevolg van een acuut verlopende ziekte of een ongeval. Denk hierbij aan situaties waarbij je paard van de één op de andere dag ernstig ziek raakt en daaraan dreigt te overlijden of dat je paard betrokken raakt bij een ernstig ongeval. Voorbeelden van deze situaties zijn: open verwondingen of een slokdarmverstopping. 

Dit wordt niet gedekt:

Gea legt uit

Wat voor aanvullende verzekeringen zijn er allemaal?

In deze video vertelt inspecteur Gea Draaijer je graag meer over de aanvullende verzekeringen van EFO. Wil je persoonlijk advies over de verzekering die past bij jou en je paard, samen zoeken we een verzekering die het beste bij jou en je paard past.

Bel ons: 0513 622275
Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent

Aanvullende informatie

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden

Ben je benieuwd waarvoor je verzekerd bent, hoe de verzekering werkt en welke regels er gelden? Bekijk hier onze verzekeringsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk de verzekeringskaart

Wil je liever in één oogopslag de dekking bekijken? Bekijk hier de verzekeringskaart van de Ziektekostenverzekering Beperkt.

Bekijk het dekkingsoverzicht

Ben je benieuwd naar de dekking van deze verzekering? Bekijk dan ons dekkingsoverzicht.

Bekijk de uitkeringspercentages

Er wordt 80% van de gemaakte ziektekosten vergoed. De maximale vergoeding per kalenderjaar is gelijk aan de verzekerde waarde van je paard, met een maximum van €7500,- per jaar. 

Bekijk het eigen risico

Per kalenderjaar wordt een eigen risico van €75,- gerekend. 

Bekijk de premie

Voor de Beperkte Ziektekostenverzekering wordt een vaste premie berekend. De jaarpremie bedraagt €115,- (exclusief 21% assurantiebelasting) per jaar. 

Bekijk de acceptatievoorwaarden

Voor de aanvullende ziektekostenverzekering mag je paard niet ouder zijn dan 12 jaar. 

Onderstaande tabel geeft weer welke keuringen nodig zijn voor een verzekering.

  Klinische keuring Röntgenologische keuring Röntgenologische keuring, incl. hals-, rug
Overlijdensverzekering  ≥ € 15.000    
Beperkte Schadeverzekering    ≥ € 15.000,-    
Uitgebreide Schadeverzekering ≤ € 4.500,-    
Uitgebreide Schadeverzekering > € 4.500 tot € 15.000  
Uitgebreide Schadeverzekering ≥ € 15.000,-  
Ziektekostenverzekering Basis     
Ziektekostenverzekering Uitgebreid en UitgebreidPlus  

 

Stel je voor...

"Je hebt lekker gereden en zet je paard terug in de wei. Bij de begroeting met één van de andere paarden, krijgt je paard een harde trap met als gevolg een grote open wond. Je laat met spoed de dierenarts komen. Hij kan de wond thuis hechten en zal later nog langskomen om het verband te wisselen. De gemaakte dierenartskosten vergoeden wij voor 80%. Ook de visite- en consultkosten vallen onder de dekking bij een spoedeisende behandeling."

Ida van der Wal, Schadebehandelaar

Word lid van onze club

Wil je deze verzekering afsluiten?

Een ziektekostenverzekering is een aanvullende verzekering. Dit betekent dat de verzekering alleen in combinatie met een basisverzekering afgesloten kan worden. De Ziektekostenverzekering Beperkt kan bij iedere basisverzekering afgesloten worden. Weet je al welke basisverzekering het beste bij jou past, dan kun je de Ziektekostenverzekering Beperkt direct afsluiten.

Schimmel Met Halster

Bekijk hier de andere ziektekostenverzekeringen

Ziektekosten Uitgebreid

Ziektekostenverzekering Basis

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door een acuut verlopende ziekte zoals een slokdarmverstopping, een ziekte zoals maagzweren of een ongeval zoals zoals een open verwondingen.

Ziektekostenuitgebreidplus

Ziektekostenverzekering Uitgebreid

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door medische behandelingen voor kreupelheden en ziekten, zoals luchtwegproblemen of peesblessures. 

4 Koffertjes 2 Tekengebied 1

Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door medische behandelingen en bijzondere behandel- en onderzoeksmethoden, zoals een MRI-scan of fysiotherapie. 

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak