Een persoonlijke pagina voor jouw verzekering

Mijn EFO Omgeving

24/7 inzicht in jouw verzekeringen. Op de Mijn EFO pagina is een omgeving gecreëerd waar al jouw persoonlijke gegevens verzameld worden. Door in te loggen kun je makkelijk jouw gegevens wijzigen, je verzekering aanpassen, een schade melden of ziektekosten indienen. 

Wil je graag meer informatie over het melden van een schade, het indienen van ziektekosten of het doorgeven van een wijziging? Klik op de links en lees hoe deze procedures in zijn werk gaan. Wij willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken en leggen je daarom uit wat je bij schade of ziektekosten moet doen en wat je van ons kan verwachten. 

Dekje Efo

Mijn EFO account maken

Je kunt in de Mijn EFO omgeving inloggen met een e-mailadres en een wachtwoord. Dit betreft het e-mailadres wat bij ons bekend is. Weet je niet meer zeker welk e-mailadres je bij ons hebt opgegeven of kun je niet inloggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Het wachtwoord kun je zelf aanmaken. Dit kun je doen op de inlogpagina van de Mijn EFO Omgeving bij 'wachtwoord vergeten' een wachtwoord op te geven. Dit wachtwoord wordt gekoppeld aan jouw e-mailadres. 

 

 

Contact

Heb je vragen over jouw verzekering? Neem dan contact met ons op. 

We gebruiken de ingevulde gegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens kun je in de privacyverklaring vinden.