Ziektekosten Uitgebreid
Voor ongevallen en ziektes

Ziektekostenverzekering Basis

Met het afsluiten van de Ziektekostenverzekering Basis is je paard verzekerd voor ziektekosten die gemaakt worden als gevolg van een ziekte of een ongeval. Denk hierbij aan situaties waarbij je paard ziek raakt of dat je paard betrokken raakt bij een ernstig ongeval. Voorbeelden van deze situaties zijn: open verwondingen, maagzweren en huidproblemen. 

Dit wordt niet gedekt:

Gea legt uit

Wat voor aanvullende verzekeringen zijn er allemaal?

In deze video vertelt inspecteur Gea Draaijer je graag meer over de aanvullende verzekeringen van EFO. Wil je persoonlijk advies over de verzekering die past bij jou en je paard, samen zoeken we een verzekering die het beste bij jou en je paard past.

Bel ons: 0513 622275
Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent

Aanvullende informatie

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden

Ben je benieuwd waarvoor je verzekerd bent, hoe de verzekering werkt en welke regels er gelden? Bekijk hier onze verzekeringsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk de verzekeringskaart

Wil je liever in één oogopslag de dekking bekijken? Bekijk hier de verzekeringskaart van de Ziektekostenverzekering Basis.

Bekijk het dekkingsoverzicht

Ben je benieuwd naar de dekking van deze verzekering? Bekijk dan ons dekkingsoverzicht.

Bekijk de uitkeringspercentages

Er wordt 80% van de gemaakte ziektekosten vergoed. De maximale vergoeding per kalenderjaar is gelijk aan de verzekerde waarde van je paard, met een maximum van €7500,- per jaar. 

Bekijk het eigen risico

Per kalenderjaar wordt een eigen risico van €125,- gerekend. 

Bekijk de premie

Voor de Ziektekostenverzekering Basis wordt een vaste premie berekend. De jaarpremie bedraagt €240 (exclusief 21% assurantiebelasting) per jaar. 

Bekijk de acceptatievoorwaarden

Voor de aanvullende ziektekostenverzekering mag je paard niet ouder zijn dan 12 jaar. 

Onderstaande tabel geeft weer welke keuringen nodig zijn voor een verzekering.

  Klinische keuring Röntgenologische keuring Röntgenologische keuring, incl. hals-, rug
Overlijdensverzekering  ≥ € 15.000    
Schadeverzekering Beperkt ≥ € 15.000,-    
Schadeverzekering Uitgebreid ≤ € 4.500,-    
Schadeverzekering Uitgebreid > € 4.500 tot € 15.000  
Schadeverzekering Uitgebreid ≥ € 15.000,-  
Ziektekosten Basis     
Ziektekosten Uitgebreid en UitgebreidPlus  

 

Stel je voor...

"Je paard is de laatste tijd wat narrig met aansingelen en staat veel te gapen. Je maakt een afspraak bij de kliniek om een maagscopie uit te voeren. Helaas toont de scopie aan dat je paard last heeft van maagzweren. De dierenarts schrijft een kuur maagmedicatie voor en over een maand moet je terugkomen voor een controle scopie. De kosten van de maagscopieën en de maagmedicatie worden met deze verzekering voor 80% vergoed, met een maximum van € 1.500,- per kalenderjaar."

Ida van der Wal, Schadebehandelaar

Word lid van onze club

Wil je deze verzekering afsluiten?

Een ziektekostenverzekering is een aanvullende verzekering. Dit betekent dat de verzekering alleen in combinatie met een basisverzekering afgesloten kan worden. De Ziektekostenverzekering Basis kan bij iedere basisverzekering afgesloten worden. Voor het verzekeren van jouw paard hebben wij voor acceptatie van deze aanvullende verzekering een klinisch keuringsrapport nodig (niet ouder dan drie maanden). 

Weet je al welke basisverzekering het beste bij jou past en is jouw paard onlangs klinisch gekeurd, dan kun je de Ziektekostenverzekering Basis direct afsluiten. 

Schimmel Met Halster

Bekijk hier de andere ziektekostenverzekeringen

Ziektekosten

Ziektekostenverzekering Beperkt

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door een acuut verlopende ziekte zoals een slokdarmverstopping. Of een ongeval zoals zoals een open verwondingen.

Ziektekostenuitgebreidplus

Ziektekostenverzekering Uitgebreid

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door medische behandelingen voor kreupelheden en ziekten, zoals luchtwegproblemen of peesblessures. 

4 Koffertjes 2 Tekengebied 1

Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door medische behandelingen en bijzondere behandel- en onderzoeksmethoden, zoals een MRI-scan of fysiotherapie. 

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak