Contact

EFO Paardenverzekering staat voor persoonlijk contact. Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om contact met ons op te nemen. 

Heb je een vraag?
Op onze pagina veelgestelde vragen vind je veel vragen en antwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder. 

Wil je iets doorgeven?
Je kunt wijzigingen, ziektekosten, schades of een verkoop/opzegging gemakkelijk en snel doorgeven via mijn EFO.

Wil je graag persoonlijk advies?
Onze inspecteurs geven graag een persoonlijk advies over de verzekering die het beste bij jou en jouw paard past. Neem contact op met de inspecteur van jouw regio. 

Ron 72

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06 222 04 319

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

Telefoonnummer: 06 238 19 102

Gea

Gea Draaijer

Inspecteur Midden-Zuid Nederland

Telefoonnummer: 06 260 21 602

Contactformulier

Je kunt ook contact met ons opnemen door het volgende formulier in te vullen. 

We gebruiken de ingevulde gegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens kun je in de privacyverklaring vinden.

Contactgegevens

Telefoonnummer
Wij zijn op kantoor van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur bereikbaar op 0513 - 62 22 75. Onze inspecteurs zijn ook buiten kantoortijden te bereiken.

Postadres
EFO Paardenverzekering
Turfschip 11
8447 DM Heerenveen

Whatsapp
Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen via WhatsApp. Wij beantwoorden deze berichten van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur. Ben je al lid bij ons? Vermeld dan in je berichtje je naam en klantnummer of postcode. 

Goed om te weten

  • Het is via WhatsApp niet mogelijk om een nieuwe verzekering aan te vragen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag de verzekering via de website aan. Wij kunnen via WhatsApp wel vragen over onze verzekeringen beantwoorden, maar voor een passend advies kun je beter telefonisch contact opnemen.
  • Het is via WhatsApp niet mogelijk om een declaratie in te dienen. Via de Mijn EFO Omgeving kun je eenvoudig inloggen en een schade melden of een ziektekostendeclaratie indienen. Wij kunnen via WhatsApp ook geen uitspraak doen of door je gemaakte kosten voor een vergoeding in aanmerking komen. Hiervoor moeten wij jouw declaratie eerst beoordelen.