Veulenveiling

Gefeliciteerd! Jouw veulen is geselecteerd voor de veulenveiling Borculo. Het bezit van een veulen is niet zonder risico. Wij hebben een samenwerking met de veulenveilingen waardoor wij jouw veulen bij definitieve selectie kunnen verzekeren. 

Overlijdensverzekering

Voor het veulen kan een overlijdensverzekering afgesloten worden. De verzekering gaat in na ontvangst van een volledig ingevulde aanvraag en eindigt op het moment van overdracht aan de nieuwe eigenaar met als uiterlijke einddatum 1 december 2023.

Het veulen wordt verzekerd voor een waarde van €5.000,-. Het uitkeringspercentage is 90% en de premie voor deze verzekering is €120,- inclusief assurantiebelasting en poliskosten. 

Logoborculoalgrgb

Dit wordt er gedekt:

  • Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door een ongeval
  • Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door een acuut verlopende ziekte

Voorwaarden

Voor het afsluiten van een verzekering bij EFO Paardenverzekering dien je akkoord te gaan met onze verzekeringsvoorwaarden. In onze verzekeringsvoorwaarden lees je waarvoor je verzekerd bent, hoe de verzekering werkt en welke regels daarbij gelden. Er staat in wat je van EFO Paardenverzekering mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Daarnaast hebben wij voor de Overlijdensverzekering een verzekeringskaart. Met de verzekeringskaart kun je in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De verzekeringskaarten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. Je kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen.

Whatsapp Image 2022 07 04 At 11.04.45 AM

Verzekering afsluiten

Direct afsluiten? Vink op het verkoopcontract bij verzekeren ‘Ja’ aan! 

EFO Paardenverzekering kan uitsluitend veulens vanaf een leeftijd van minimaal 7 dagen verzekeren. Daarnaast is EFO een Nederlandse verzekering en verzekeren wij alleen eigenaren van veulens die woonachtig zijn in Nederland. 

Voor meer informatie kun je het informatiedocument bekijken. 

Heb je vragen over de veulenveiling verzekering?

Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies. Onze inspecteurs leggen je graag uit wat de veulenveiling verzekering betekent. 

Bekijk al onze contactmogelijkheden