Fanhar 6450
Ongeboren Veulenverzekering

Actie: Extra maand gratis verzekerd!

Het is zover, de eerste veulentjes van 2024 komen weer ter wereld. Als fokker wil je het nieuwe leven van een veulen optimaal beschermen met de beste zorg. Maar iedere geboorte neemt risico's met zich mee. Wij als verzekeraar weten als geen ander welke situaties je als fokker allemaal kunt tegenkomen. Wij bieden twee verschillende verzekeringen aan om de risico's van voor, tijdens en na de geboorte van je veulen te verzekeren. 

Actie
De Ongeboren Veulenverzekeringen kun je nu afsluiten met een extra maand gratis dekking! Zo is je veulen niet voor 4 maanden, maar voor 5 maanden na de geboorte verzekerd. De verzekering gaat 1 maand voor de geboorte van het veulen in.

Deze actie geldt tot 1 april 2024. 

Stel je voor...

"De bevalling is begonnen, de waterblaas is geknapt en de merrie is al gaan liggen. Het veulen komt eraan! Helaas gaat het onverhoopt toch niet goed en vlot het laatste deel van de bevalling niet. De dierenarts is gebeld en komt met spoed jouw kant op. Het veulen heeft zuurstoftekort gehad tijdens de bevalling en is helaas levenloos ter wereld gekomen. Met de Ongeboren Veulenverzekeringen van EFO ontvang je een financiële vergoeding voor het verlies van het veulen."

Hendrike ter Heide, Schadebehandelaar

Nog meer voordeel

De dragende merrie

Naast de risico's van het (ongeboren)veulen, loopt ook de dragende merrie risico's. Wist je dat de dragende merrie ook bij ons verzekerd kan worden? Wij bieden drie verschillende basisverzekeringen aan. Wanneer de dragende merrie ook bij ons verzekerd is, profiteer je van nog meer voordeel bij het afsluiten van Ongeboren Veulenverzekering. De premiepercentage van de veulenverzekering wordt dan met 1% verlaagd. In de verzekeringsaanvraag van de Ongeboren Veulenverzekering kun je aangeven dat de merrie verzekerd is. 

Fanhar 6309
Voorbeeld premie dragende merrie

Je sluit voor de dragende merrie de Overlijdensverzekering af. Hiermee is de dragende merrie onder andere verzekerd voor het overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door complicaties bij de geboorte van een veulen. Wanneer je de merrie voor 5000 euro verzekerd, ben je voor nog geen 19 euro in de maand hiervoor verzekerd.

Voorbeeld 1% korting op de premie Ongeboren Veulenverzekering

Je hebt de dragende merrie bij EFO verzekerd en je sluit voor je ongeboren veulen de Ongeboren Veulenverzekering Beperkt af voor een verzekerde waarde van 2500 euro. Wanneer de merrie hier verzekerd is, ontvang je een korting van €30,25 op de premie.

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak